Stoppet Afløb?

tilstoppet afløb?

Hos TP Kloakservice har vi mange års erfaring med rensning af tilstoppede afløb, vi kan helt sikkert også hjælpe dig med dit tilstoppede afløb, vi kommer oftest indenfor et par timer.

Vi bruger det nyeste og bedste udstyr til at rense dine afløb, hvilket sikrer et holdbart resultat, og vi ved med sikkerhed at vi er kommet i bund med rensningen. 

Vores medarbejdere har renset flere tusinde afløb, og vi kan derfor med garanti også få dine til at fungere igen, kontakt os og få løst dine afløbsproblemer allerede idag.

Stoppet gulvafløb

Hvorfor vælge os?

  • Erfaring: Vi har mange års erfaring inden for branchen og har opbygget et solidt ry for pålidelig og professionel kloakservice.

  • 24/7 Døgnservice: Akutte kloakproblemer opstår ofte uden varsel. Derfor har vi døgnservice, så du kan få hjælp, når du har mest brug for det.

  • Udstyr: Vi investerer i det nyeste og bedste udstyr, der giver os mulighed for at løse problemet hurtigt og effektivt.

  • Engageret Personale: Vores dedikerede medarbejdere er veluddannet og klar til at håndtere alle typer kloakudfordringer med et smil, selv når vi står til lort i halsen.