Tømning af septiktank

-Vi står klar til at hjælpe døgnet rundt!

Pris fra kun 960,- Inkl. Moms

Skal du have tømt din septiktank? Vi tømmer septiktanke fra kun 960,- Inkl. Moms. Kontakt os med det samme og bestil tid til tømning af din tank. Ønsker du at se priser på alle vores ydelser kan de findes Her

Vi Rykker hurtigt ud

Hos TP Kloakservice er vores mål at hjælpe folk med deres kloakproblemer hurtigt, og derfor rykker vi altid ud med det samme døgnet rundt. Ring til os nu og få professionel hjælp idag.

Tømning af septiktank

Hos TP Kloakservice udfører vi alle former for slamsugning, herunder også tømning af septiktank.

Hos op går vi op i at det skal være en god oplevelse for dig, og derfor rykker vi hurtigt ud når du oplever kloakproblemer, vi bestræber os altid på at være fremme hurtist muligt

Her er et lille udsnit af hvilke andre navne en septiktank kan gå under:

  • septiktank
  • Trixtank
  • Hustank
  • bundfældningstank

 

Vi løser opgaven effektivt, til aftalt tid og på den billigste måde muligt. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller ligende.

Slamsuger igang med slamsugning

Vi har også en mini slamsuger

til når pladsen er træng

Vi løser alle former for opgaver, store og små. Vi kan med vores mini slamsuger komme ind hvor den store giver op, det betyder også at vi kan komme ind i parkeringshuse/kældre, kolonihaver, og andre steder hvor pladsen er træng eller der er begrænset plads. 

Mini Slamsuger
Rensningsanlæg

Hvor ender slammet?

Vi suger indholdet fra din septiktank op i vores slamsugers tank. Derefter transporterer vi slammet til et rensningsanlæg, hvor det sammen med det øvrige spildvand og slam fra byerne viderebehandles og renses til brug i industrien, eller ledes forsvarligt ud efter endt rensning. Du bidrager derfor også til en miljøet når vi aflevere dit slam. Vandet kan dog ikke bruges til drikkevand efter, men kan bruges til mange andre formål.

Book tid til Tømning af septiktank

... Udfyld formularen eller ring til os så vender vi retur til dig hurtigst muligt!