Vores ydelser

Står du med kloakproblemer, som du ikke umiddelbart selv kan få løst? Måske har du bare ikke tid? Måske har du behov for akut kloakservice? Uanset om dit toilet er stoppet, dit afløb klukker eller du har behov for en TV inspektion eller slamsuger, vi står klar til at hjælpe. Vi tilbyder alt i kloakservice i høj kvalitet til altid samme lave priser. 

Slamsugning

Vi er eksperter i slamsugning og højtryksspuling. Vi kommer gerne ud til dig med en slamsuger og hjælper dig. Oftest kan en grundig slamsugning afhjælper selv de værste kloakproblemer. Vi udfører slamsugning i alle former for brønde, tanke, udskillere og bassiner.

Kloakservice

Med stor erfaring inden for kloakservice udfører vi vores arbejde hurtigt og effektivt døgnet rundt. Vi varetager alle opgaver vedrørende kloakservice, slamsugning og TV-inspektion på hele Sjælland.

TV Kloakinspektion

En skade i kloakken, som du ikke reagerer på, kan hurtigt sprede sig og gøre skaden værre. Det kan hurtigt blive dyrt at få udbedret, hvis skaden bliver opdaget for sent. Har du kloakproblemer, så er det vigtigt at få fortaget en grundig TV-inspektion af kloakken.

Døgnvagt - 24/7

Bestil kloakservice døgnet rundt, hvis du har akut brug for hjælp med kloakken. Ring til vores døgnservice 24/7, så yder vi akut kloakservice eller slamsugning hurtigst muligt. Vi er ikke længere væk end telefonen. 

Kloakspuling

Vi tilbyder en effektiv og hurtig kloakspuling til privatboliger og erhverv. Vi har det nyeste værktøj og mange års erfaring inden for rensning af kloak. Du kan derfor trygt stole på os til at løse dit kloakproblem alle timer i døgnet.

Er dit afløb tilstoppet?

Har du brug for hjælp til dit stoppet afløb? Så står vi klar til at hjælpe dig og dit afløb. Det er ofte akut, når dit afløb er i problemer, og derfor ser vi en dyd ud af, at kunne løse problemet for dig, hurtigst muligt.

Er toilettet stoppet?

Har du brug for professionel hjælp mod et stoppet toilet? Vi kommer gerne ud for at løse forstoppelsen for dig, så du frit kan benytte toilettet igen og er fri fra lugtgenerne.

FAQ

Kloakservice er en service, vi tilbyder både akut og som forebyggende vedligeholdelse af kloak og afløbssystemet. Det kan inkludere rensning, og inspektion af kloak og afløbssystemet for at identificere eventuelle problemer.

Du kan forebygge kloakproblemer ved at være opmærksom på, hvad du skyller ud i dit kloaksystem. Undgå at hælde, fedt, olie og ikke at smide vådservietter, vatpinde, bind samt andre fremmedlegemer ud i toilet eller afløb, og sørg for altid at have en vandlås du kan rense i din gulvafløb, for at fange hår og andre partikler. Det kan også være nyttigt at få dit kloaksystem inspiceret engang imellem for at opdage eventuelle problemer, før de opstår.

Du skal have lavet kloakservice, når du oplever problemer med dit kloak eller afløbssystem, såsom tilstoppede afløb, dræn eller eventuelle lugtgener. Du kan også drage fordel af forebyggende vedligeholdelse af dit kloak og afløbssystem for at undgå fremtidige problemer.

En kloakrensning indebærer, at vi bruger professionelt specieludstyr til at rense dine afløb eller kloakrør, vi renser bl.a. dine rør ved hjælp af højtryksspuling, motorsplit samt fræsere og slanger, for at fjerne enhver ophobning af snavs, blokeringer og diverse affald i kloakrørene. Dette kan hjælpe med at forhindre og fjerne tilstopninger samt lugtgener.

Har du behov for akut kloakservice ?

Hvis svaret er ja, så ring til vores døgntelefon, som er åben uden for vores åbningstider. Vi rykker ud så vi er fremme hos dig inden for én time.

Hvad vores kunder siger

Vi havde en vask i køkkenet, der var stoppet til i 14 dages tid. Jeg ringede derfor til TP Kloakservice d. 25 april 2023 og de kom hurtigt og fik klaret problemet superhurtigt indenfor meget kort tid. Mange tak til Thomas for godt arbejde.
Rene
Super god service!😁 Et godt stykke arbejde blev udført og det gik hurtigt før han stod klar på adressen Ovenikøbet på en højhellig søndag! Kan varmt anbefales👍
Katja

Priser

Vi er meget transparente med vores prissætning og forsøger altid at tilbyde konkurrencedygtige priser. Med vores prisoversigt, kan du hurtigt få en oversigt over dine priser. Er du i tvivl om din pris, så kontakt os gerne.

Private

Vi tilbyder kloakservice til private på størstedelen af Sjælland. Lige meget om du bor i hus eller lejlighed, så kan vi hjælpe dig. Ring til os hvis du f.eks. står med et stoppet afløb eller en stoppet kloak. Vi er altid hurtigt fremme, hvis du har akut brug for hjælp. Husk, at vi har døgnservice alle dage, året rundt.

Firmaer

Vi hjælper firmaer, butikker og andre erhvervsdrivende af med deres kloakproblemer. Derfor hvis du oplever problemer med kloakken på din arbejdsplads, så kan du også få hjælp fra os 24/7. Vi kører dagligt ud til virksomheder i størstedelen af Sjælland. Bestil kloakservice til dit firma, din forretning eller restaurant her.

Foreninger

Boligforeninger og andre typer af foreninger tilbyder vi også kloakservice til. Vi sender altid en dygtig fagmand ud til vores kunder. Det er vigtigt, at man som boligforening sørger for at kloak og afløb fungerer, som det skal. Vi tilbyder, derfor bl.a. også en regelmæssig serviceordning for boligforeninger og andre foreninger.