Kloakrensning

Døgnvagt 24/7-365

Professionel kloakrensning

Hos TP Kloakservice udfører vi alt indenfor Kloakrensning, herunder oprensning af brønde, rensning af kloakledninger, faldstammer samt afløbsrør mm. 

Vi råder både over Slamsugere og Spulevogne samt Tv-Inspektions biler i vores vognpark og kan derfor løse din opgave effektivt og til lave konkurrencedygtige priser.

Hos TP Kloakservice har vi også døgnvagt året rundt, så hvis du har brug for kloakrensning udenfor åbningstid er vi kun et opkald væk, vi er oftest fremme indenfor en time hele døgnet rundt.

Specielt udstyr til pumpning ved vandskade
Spuling af kloak

Kloakspuling

En af de primære opgaver vi løser indenfor kloakrensning er kloakspuling, Dette indebærer højtryksspuling af kloakken, som fjerner  blokeringer og ophobninger, der kan forhindre korrekt afvanding og resultere i tilstoppede afløb og potentielle oversvømmelser. Kloakrensning udføres ved hjælp af specialudstyr som vores spulevogne og slamsugere, der kan fjerne blokeringer, aflejringer, fedt samt skidt.

Rensning af Kloakrør og faldstammer

Rensning af kloak, afløb og faldstammer er en vigtig del af vedligeholdelsen af et effektivt og problemfrit afløbssystem i både private hjem og erhvervs bygninger. Over tid kan snavs, fedt, hår, madrester og andre materialer ophobes i afløbene og faldstammerne, hvilket kan føre til blokeringer, dårlig lugt og endda oversvømmelser. Derfor er det vigtigt at udføre regelmæssig rensning for at opretholde en optimal funktion af afløbssystemet.

Bliv kontaktet

... Udfyld formularen så vender vi retur til dig hurtigst muligt!