Kloakservice

Døgnvagt 24/7-365

Vores Døgnvagt står klar til at hjælpe dig døgnet rundt hvis du oplever kloakproblemer i dit hus eller lejlighed. Vi kommer oftest indenfor 1 Time.

Lave priser og god service

Vi har lave konkurrencedygtige priser og rykker hurtigt ud døgnet rundt, dette sikrer at du hurtigt kan få gang i din kloak igen.

Kloakservice af kompetente fagfolk

Har du problemer med din kloak eller afløb? Hos TP Kloakservice er vi eksperter i alle former for Kloakservice. Vi står klar til at hjælpe dig døgnet rundt hvis du oplever kloakproblemer – vi kommer oftest indenfor en time døgnet rundt. 

Vi sender altid en fagmand ud, som kender kloaksystemet som sin egen baglomme, dette sikrer dig at vi får løst opgaven bedst muligt og uden gener for dig.Vi råder over det nyeste og mest avancerede udstyr på markedet, så vi endnu bedre kan løse din opgave.

Mini Slamsuger i parkeringskælder

Slamsugere og spulevogne

Vores vognpark består Bl.a. af Slamsugere og Spulevogne. – Vi har derfor altid udstyret til opgaven, uanset om det er et stoppet afløb eller en hel kælder der er fyldt med vand. Vi har desuden Tv-inspektions udstyr i alle vores biler, så vi kan undersøge kloakken nærmere hvis der skulle være behov for dette. 

Vi tilbyder samtidigt lave konkurrencedygtige priser på kloakservice, og løser opgaven samme dag som den bliver ringet ind – Døgnet rundt. Vi er din foretrukne partner indenfor kloakservice opgaver, Kontakt os derfor med det samme og lad os løse dine kloak eller afløbsproblemer idag.

TP Kloakservice spulevogne

Bliv kontaktet

... Udfyld formularen så vender vi retur til dig hurtigst muligt!