Kloakservice København

Professionel Kloakservice i København

Vi udfører kloakspuling samt slamsugning, for private og erhverv. Vi kører i hele København, samt storkøbenhavn. 

Når du vælger lokal kloakservice sikrer det dig at du får hjælp hurtigt og prisen holdes nede uden at gå på kompromis med kvaliteten, vi er centralt beliggende i København og kan derfor rykke hurtigt ud.

spuling af kloak

Rensning af afløb & faldstammer

Rensning af afløb og faldstammer er en vigtig del af vedligeholdelsen af et effektivt og problemfrit afløbssystem i både private hjem og erhvervs bygninger. Over tid kan snavs, fedt, hår, madrester og andre materialer ophobes i afløbene og faldstammerne, hvilket kan føre til blokeringer, dårlig lugt og endda oversvømmelser. 

Tv-inspektion

Formålet med en TV-inspektion er at identificere eventuelle problemer eller skader i kloaksystemet, herunder revner, brud, tilstopninger, forkalkninger eller strukturelle defekter. Det er en effektiv måde at diagnosticere og vurdere tilstanden af kloaksystemet uden behov for unødig opgravning eller nedrivning.

Tv-inspektion af kloak Amager
Kloakservice i København billed af bil

Kloakservice til lave priser

Hos TP Kloakservice yder vi altid kloakservice til lave priser – Døgnet rundt.

Vi rådgiver altid kunden til den mest optimale løsning, uanset hvor komplekst problemet måtte være – Vi er med dig hele vejen.

Kloakservice du kan stole på, er vores motto.. Der er mange uldne får i branchen, hos os er du garenteret professionel sparring og rådgivning – Hvilket sparrer dig for ubehagelige økonomiske overraskelser.