Kloakservice Roskilde

Kloakservice Roskilde & Omegnen

Kloakservice, Spuling & Slamsugning

Vi udfører kloakspuling samt slamsugning, for private og erhverv. Vi kører Centralt i Roskilde, samt de omkringliggende byer.

Når du vælger lokal kloakservice sikrer det dig at du får hjælp hurtigt og prisen holdes nede uden at gå på kompromis med kvaliteten, vi er centralt beliggende i Roskilde og kan derfor rykke hurtigt ud med kort varsel og udfører kloakservice i Roskilde & omegnen.

spuling af kloak

Rensning af afløb & faldstammer

Rensning af afløb og faldstammer er en vigtig del af vedligeholdelsen af et effektivt og problemfrit afløbssystem i både private hjem og erhvervs bygninger. Over tid kan snavs, fedt, hår, madrester og andre materialer ophobes i afløbene og faldstammerne, hvilket kan føre til blokeringer, dårlig lugt og endda oversvømmelser. 

Vi står klar til at hjælpe dig med dine udfordringer døgnet rundt, og vi giver også gerne et råd eller to med, til hvordan du fremover undgår problemer med din kloak eller afløb

Tv-inspektion

Formålet med en TV-inspektion er at identificere eventuelle problemer eller skader i kloaksystemet, herunder revner, brud, tilstopninger, forkalkninger eller strukturelle defekter. Det er en effektiv måde at diagnosticere og vurdere tilstanden af kloaksystemet uden behov for unødig opgravning eller nedrivning.

Vil du hører mere om Tv-inspektion så er du velkommen til at kontakt os, vi står klar til at hjælpe med professionel rådgivning og ser frem til at hjælpe dig med dine kloak udfordringer.

Tv-inspektion af kloak Amager
Kloakservice i København billed af bil

Kloakservice du kan stole på

Bor du i Roskilde eller omegnen og har kloakproblemer? Vi kommer glædeligt og hjælper dig døgnet rundt, vi står klar til at hjælpe dig med professionel kloakservice til lave priser. Hos os får du kloakservice du kan stole på døgnet rundt.

Da vi er beliggende centralt i Roskilde, kan vi hurtigt rykke ud i de omkringliggende byer indenfor kort tid