Døgnvagt

Hvorfor skal du vælge os?

Højt kvalitetsniveau
Vores ansatte er eksperter i kloak og afløb, vi har det nyeste og bedste udstyr hvilket sikrer at vi kan løse opgaven skånsomt og hurtigt, og samtidigt holde prisen nede til et minimum.

Få hurtig hjælp
Vi har biler strategisk placeret på hele Sjælland, så vi som regel kan have en medarbejder fremme indenfor 30-60 min., hvilket sikrer at skaden ikke udvikler sig ydeligere.

Vi udfører følgende døgnet rundt

TV-inspektion

Alle vores biler er udstyret med kloakkamera så vi har mulighed for at lave en TV-inspektion af kloakken ved mistanke om rørbrud eller kloakskader Dette kan være praktisk.

Kloakspuling & afløb

Vores servicevogne har alle indbygget spuleanlæg så vi kan højtryksspule kloak-lednigner, forstoppelser, rødder og diverse aflejringer. Vi kan også løse stoppede afløb fra eks. Bad, køkken mm.

Slamsugning

Vores slamsuger står klar til at hjælpe døgnet rundt, med tømning af bl.a. Septiktanke, tømning af brønde, fedtudskillere, opsugning af vand og diverse renseopgaver.

Eksperter i alle ydelser

Vi er eksperter i alle ydelser vi tilbyder.
Det er vigtigt for os, at du som kunde kan føle dig i trygge hænder. Det sørger vi for at du kan være, ved at være dygtige og specialiseret indenfor de ydelser vi udbyder, og ikke mindst ved at være åbne og imødekomne.

Vi dækker hele sjælland

Vi dækker hele region Sjælland helt uden merpris, takket være vores strategisk placeret biler, har vi altid en bil inærheden af dig og så er vi klar til at rykke ud og være fremme hos dig indenfor en time døgnet rundt, uanset om du bor i København, Nord, syd, midt eller vestsjælland – Vi dækker det hele.