Slamsugning

Vi Kommer Hurtigt Døgnet Rundt

Døgnvagt 24/7-365

Lave Konkurrencedygtige priser

Slamsuger

Hos TP Kloakservice Udfører Vi Alt Indenfor Slamsugning Og Højtryksspuling Af Kloak, Vi Har Døgnvagt Og Rykker Hurtigt Ud Når Du Har Brug For Os. Ring Til Os Nu Og Få Professionel Hjælp Allerede Idag.

Vi Hjælper Med Bl.a. :

 • Stoppet Kloak
 • Stoppet Toilet
 • Stoppet Afløb
 • Kloakspuling / Højtryksspuling Af Kloak
 • Slamsugning Af Kloak Og Vejbrønde
 • Tømning Af Septiktanke
 • Tømning Af Fedtudskiller
 • Rensning Af Afløb Og Faldstamme
Slamsuger igang med slamsugning

Det siger vores kunder

Spuling af brønd

Dit Foretrukne Lokale Kloakfirma

Vi Er Dit Foretrukne Valg Når Du Skal Have Slamsuget, Vi Holder Til Lokalt Og Kan Derfor Rykke Hurtigt Ud Og Samtidigt Holde Prisen Nede. 

Vi Råder Over En Moderne Vognpark, Med Slamsugere Og Spulevogne, Herunder En Speciel Slamsuger Som kun Er 2,10 Meter Høj Og Let Kommer Ind Hvor De Store Giver Op, Som Eksempelvis Parkeringshuse, Kolonihaver mm. 

Alle Vores Biler Er Også Udstyret Med Tv-Inspektions Kameraer, Så Vi Ved En Eventuel Mistanke Om Kloakskade, Kan Foretage En Grundig Inspektion Af Kloakken Indefra.

Bliv kontaktet

... Udfyld formularen så vender vi retur til dig hurtigst muligt!
TP Kloakservice spulevogne

Få en fast Serviceaftale

Ønsker du en fast service og vedligeholdelses aftale, så tilbyder vi også dette.

Vi finder ud af hvor ofte du har behov for tømning også kommer vi eksempelvis fast 1-4x årligt efter behov og renser alle dine brønde til en fast lav aftalt pris, vi kan tilbyde service og vedligeholdelses aftale på følgende:

 • Sandfangsbrønde/Nedløbsbrønde
 • Fedtudskillere/Køkkenbrønde
 • Septik/Bundfældningstanke
 • Samletanke/Tanke

 

Kontakt os endelig via vores kontaktformular eller på vores telefon, hvis du ønsker et tilbud på en fast aftale, så du ikke skal bekymre dig om dette.

Vi har også en mini slamsuger

til når pladsen er træng

Vi løser alle former for opgaver, store og små. Vi kan med vores mini slamsuger komme ind hvor den store giver op, det betyder også at vi kan komme ind i parkeringshuse/kældre, kolonihaver, og andre steder hvor pladsen er træng eller adgangsforholdene er begrænset.

Mini Slamsuger i parkeringskælder

Hvorfor vælge os?

Vi ved, hvor vigtigt det er at få udført slamsugning på en professionel og effektiv måde. Vi er derfor stolte af at kunne tilbyde vores kunder vores slamsugning døgnet rundt. Hos os får du altid en præcis, hurtig og pålidelig oplevelse, når det kommer til slamsugning. Vi kan tilbyde et bredt udvalg af slamsugningstjenester, der dækker alt fra små husholdningsopgaver til større erhvervsmæssige opgaver. Uanset hvilken slags slamsugning der er behov for, kan du være sikker på, at det bliver udført med præcision og kvalitet. Yderligere har vi mange fordele hos os da vi altid prioritere at få givet dig hjælp samme dag og ved akutte situationer døgnet rundt. Vi kan f.eks. sikre, at dine afløb og rør er fri for affald og skadelige stoffer, som kan skade dine afløb og rør. Vi kan også sikre, at du får en hurtigere og mere effektiv service.

TP Kloakservice spulevogn