Stoppet toilet?

Slamsuger, tp kloak. 2 biler

Stoppet Toilet?

Har du et stoppet toilet? Så er det tid til at ringe til en professionel – vi løser på årsbasis flere hundrede stoppede toiletter, og vi hjælper også gerne dig! Vi er eksperter i tilstoppede toiletter, og har det rigtig værktøj til at løse de udfordringer du måtte have.. Er toilettet stoppet, så ring til TP Kloakservice døgnet rundt!

Vi er eksperter i stoppede toiletter

Vores Slamsugere samt spulevogne har alt det rigtige grej til at få gang i dit stoppet toilet, vi kan derfor løse forstoppelsen uanset om det er lokalt i toilettet, kloakrørene eller hvis din kloak er stoppet, har du septiktank og den er fyldt kan vi også tømme den. Kontakt os for at få professionel hjælp idag.

Mini Slamsuger
TP Kloakservice spulevogn

Gode råd og vejledning

  1. Stop med at skylle: Det vigtigste skridt er at stoppe med at skylle ud i toilettet med det samme for at forhindre, at vandstanden stiger og potentielt overflyder.

  2. Vent et øjeblik: Nogle gange kan vandstanden i toilettet falde igen, og tilstopningen kan løsne sig selv. Dette kan tage et par minutter.

  3. Brug en toiletsvupper: Hvis vandstanden ikke falder, kan du prøve at bruge en toiletsvupper. Placer gummienden over afløbet og pump forsigtigt op og ned for at skabe vakuum. Dette kan ofte løsne mindre tilstopninger.

  4. Ring til os: Hvis ingen af de ovenstående metoder fungerer, eller hvis tilstopningen er meget alvorlig, bør du kontakte os med det samme. 

Bliv kontaktet

... Udfyld formularen så vender vi retur til dig hurtigst muligt!