Stoppet vask

Døgnvagt 24/7-365

Priser fra kun 540,- Inkl. Moms

Hos TP Kloakservice udfører vi slamsugning og Kloakservice  til lave priser døgnet rundt – Se alle vores Priser

Ingen Kørselsgebyer

Vi har en lokal afdeling nær dig uanset hvor på Sjælland du befinder dig, hvilket betyder at vi ikke opkræver kørselsgebyrer mm. – Vi rykker hurtigt ud.

Brug for hjælp til en stoppet vask?

Vi ved, at det kan være frustrerende, når man står med en stoppet vask. – derfor er vores service hurtig, effektiv og billig. Vi er eksperter i rensning af stoppede vaske og bruger det nyeste og mest effektive udstyr til at rense din vask eller rørføring, så vi hurtigt og effektivt kan få vandet til at rende igen, og du kan bruge din vask. Vi bestræber os altid på at give dig den bedste og hurtigste service til de laveste priser.

Hvad vores kunder siger om os...

Bliv kontaktet

... Udfyld formularen så vender vi retur til dig hurtigst muligt!

vi løser din tilstoppet vask

Med vores professionelle udstyr så får vi hurtigt gang i din tilstoppet vask, uanset om det er vandlåsen der trænger til en rensning eller om det er rørføringen den er gal med, så har vi udstyret til at løse opgaven. Tilstopning skyldes typisk, fedt eller sæberester der hober sig op, det kan også skyldes at hår har samlet sig. Vi sørger for at få renset det effektivt og hurtigt, på den mest skånsomme måde.

Rensning af stoppet vask
TP Kloakservice spulevogn

gode råd

Her får du nogle gode råd til at undgå at din vask stopper til.

  1. Brug en si eller afløbsprop: Placer en si eller en afløbsprop med små huller i vasken for at opfange hår og skidt, før de når afløbet
  2. Rengør regelmæssigt: Rengør din afløbsprop og si jævnligt for at fjerne eventuelle rester, der er fanget i dem. Dette kan forhindre, at de ophobes og forårsager problemer senere.

  3. Undgå at hælde kemikalier i afløbet: Kemiske afløbsrensere kan være aggressive og beskadige rørene over tid. Brug dem kun som en sidste udvej og følg altid anvisningerne på produktet.

Hvad koster et kloakservice?

Vores priser starter fra helt ned til 540 kr. inkl. moms. Vi bestræber os altid på at udfører den bedste service til den laveste pris – Hele døgnet rundt.

Vi er eksperter i rensning af afløb

Vi tilbyder professionel rensning af stoppede vaske og afløb for at sikre dig det bedste resultat. Vi ved, at det kan være frustrerende, når man står med en stoppet vask – derfor er vores service hurtig, effektiv og billig. 

Vi dækker hele sjælland

Vores netværk af afdelinger over hele Sjælland gør det muligt for os at levere hurtig service uden kørselsgebyrer. Vi har flere afdelinger på Sjælland, så du kan få service, når du har brug for det. Vi bruger kun det bedste og nyeste udstyr, så du kan være sikker på, at vores service er af højeste kvalitet. Vi er også stolte af at kunne tilbyde 24-timers døgnservice, så du kan få hjælp, selv når det er sent.